Middelen en waarom het kan beslissen of u bent een winnaar of verliezer in binaire opties

Een ding heb ik gemerkt in chatrooms online is dat de gemiddelde binaire opties handelaar heeft een harde tijd bepalen van subjectieve en objectieve gegevens. Een eenvoudige manier om te overwinnen niet weten het ‘hoe, wanneer waarom hoeveel “of enige andere variabele in de handel is om het gemiddelde en je eigen GEMIDDELDE http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ of anders het zou heel gemeen zijn om u te begrijpen als je weet wat ik bedoel:)

Als u de definitie van een gemiddelde kan je hersenen pijn doen als het deed mij toen ik voor het eerst op school nam statistieken. Dus ik zal bespaart u de hoofdpijn en u vertellen wat we willen is te vinden is uw TRUE gemiddelde op basis van een set van variabelen die u zelf zal bepalen. Weet je nog dat ik zei dat mensen hebben een harde tijd bepalen van subjectieve en objectieve gegevens. Waarom is dit? Nou de meeste mensen hun gewenste resultaten “Wat ze willen / denken” in strijd zijn met de werkelijke resultaten “Wat ze echt” Voorbeeld kijk naar me Ik maakte 20 winnende trades trades omgezet $ 50 tot $ 20,000 !!! Terwijl hun werkelijke% rendement van iets minder dan dat, of zelfs echt belandde blazen van de $ 50. Dat is een goed voorbeeld van subjectieve “Toont de winnaars en vergeet de verliezers.” Dat is een natuurlijke menselijke neiging. Maar in de statistieken met de werkelijke objectieve resultaten kan je niet vergeten je verliest of Hier zijn de foto’s de gegevens die u niet toevallig graag, zodat u beter leren leven met het. Je moet echt geen keus, de REAL, dus leren om het ECHT te houden! Nu hoe u uw denken van subjectieve veranderen doel? Nou je het doen met een gemiddelde – Hoeveel transacties maak je een dag te doen? Wat% van de transacties kun je winnen? Hoe lang is de gemiddelde tijd dat je in een handel? Wat% van uw account heb je het risico op een handel? Wat doe ik op dit moment, ben ik de bouw van data met een gemiddelde te vinden.

In eenvoudige termen wil ik het eigenlijke product dat u weet te produceren. Ik kan het hakken in subsets Ik kan het combineren in een totaal, in wiskunde kun je allerlei prachtige dingen te doen! Maar je moet eerst denken in termen van empirische gegevens die objectieve gegevens zal zijn – IE REAL DATA, omdat herinneren we het echt te houden. Als u 4 transacties per dag en win 68 van 100 transacties meer dan een maand dan is uw echte win% is 68% het niet 100% omdat je charlie vertelde over de week had je 17 trades op rij te winnen, maar hem niet te vertellen over de laatste week waar je 10 verliest op een rij. Nu kun je jezelf schaden door zich subjectief omdat u niet langer aandacht te besteden aan wat er werkelijk gebeurt klik hier en die zich kunnen voordoen in uw werkelijke trades of% van dit is de beste kant het kapitaal gebruikt op een handel omdat je geen grenzen met subjectieve gegevens kon je over de handel of dan leverage of neem transacties die niet binnen uw normale setup passen allemaal omdat u niet de handel met in een set van vooraf gedefinieerde parameters en spelen snel en los, waar u waarschijnlijk gaat om TILT gaan als een pokerspeler zou doen.

Als ik een slechte dag waar mijn trades niet werken Ik denk niet dat subjectief / emotioneel en meer van transacties of meer inzetten om samen de verliest. Ik denk aan het stoppen of verminderen van mijn vak omvang en het instellen van een vaste limiet. Het omgekeerde geldt voor wanneer ik het winnen Ik zal de handel met meer leverage het nemen van meer transacties allemaal op basis van objectieve gegevens. Als u geen aandacht besteden gemiddeld van wat u produceert gemiddeld zul je onder het gemiddelde. Dus neem een ​​goede harde kijken naar jezelf en denk na hoe je een vak wanneer u een transactie te maken waarom je een vak wat je krijgt van die handel en wat is het gemiddelde van elk van deze en wat gemiddelden hebben ze met elkaar gemeen te maken. Je zou gewoon vinden iets wat je niet wist dat je wist en nu doen wat betekent dat je :) Als je in de war helemaal goed je moet zijn, maar geloof me later op je hersenen zal krijgen en als dat zo is, zo zal je; )